Autisme vakdag 2017_uitsnede

Autisme vakdag 2017

Omdat ik regelmatig met cliënten werk die een vorm van autisme hebben, heb ik afgelopen 14 september de Autisme-vakdag, georganiseerd door Autismepunt, bijgewoond. Het was een mooie opleidingsdag vol eye-openers. In een actieve sfeer werd je door docenten van Autismepunt meegenomen in de leefwereld van autisten.

Ervaringsdeskundige
Theorie werd prettig afgewisseld met de praktijk. In de theorie werd klassikaal via informatie en feedback de kennis van en over autisme opgevijzeld. De praktijk werd door filmpjes, maar zeker ook door een ervaringsdeskundige toegelicht.

Kortom een mooie dag en ik hoorde iemand zeggen ‘een van de beste opleidingsdagen die ik ooit gehad heb’. Ik wil me daar zeker bij aansluiten!

Meer weten over mijn aanpak bij het werken met cliënten en (her)plaatsing op de arbeidsmarkt? Neem gerust contact met me op.