Registraties en goede doelen

Registraties

Kamer van Koophandel: 09160691
SKO certificering: 39460
Register arbeidsdeskundigen: 101930
Register van Loonwaardedeskundigen: 534

Giften & goede doelen:

Elk jaar wendt Hopmans re-integratie & advies een deel van de omzet aan om projecten te steunen die een relatie hebben met zaken rondom werk en mensen waarop John Hopmans zich richt.

 • In 2023 heb ik een steentje bijgedragen aan de plotseling opkomende armoedeval door de
  stijgende kosten van energie en de hoge inflatie. Ik heb toen dicht bij huis naar een organisatie
  gezocht die zich inzet voor Nijmegen. Ik ben toen bij Quiet Nijmegen uitgekomen.
  www.quiet.nl
 • In 2022 zocht ik naar een nieuw doel en ben ik via een kennis uit Nijmegen, die regelmatig werkzaam is in het Vluchtelingenkamp van Lesbos, terechtgekomen bij Stichting Bootvluchteling. Een organisatie die zich inzet voor de bootvluchtelingen in Lesbos.
  www.bootvluchteling.nl
 • In 2021 heb ik een sponsor fietstocht over 300 kilometer (Nijmegen, IJsselmeer, Hoorn, Amsterdam, Nijmegen) gereden, waarbij ik zelf een deel heb gedoneerd. Via sponsoring van vrienden, kennissen en bedrijven in combinatie met mijn donatie ben ik tot een totaalbedrag gekomen van boven de € 1.700. Een prestatie waar ik trots op ben en KWF blij mee is.
  www.kwf.nl
 • In 2020 heb ik me weer meer gericht op mijn eigen stad Nijmegen en heb ik Stichting Straatmensen gesponsord, zodat zij hun goede werk kunnen voortzetten. Zij delen enkele dagen per week maaltijden en lunchpakketten uit aan dak- en thuislozen op de hoek van de Tweede Walstraat in Nijmegen (altijd een mooi gezicht om te zien).
 • In 2019 kwam ik met Global Exploration in contact en heb ik een hele periode gesponsord. Zij hebben als doel om jongeren over de hele wereld persoonlijk met elkaar in contact te brengen, zodat zij van elkaar kunnen leren.
 • In 2018 heb ik alleen aan persoonlijke sponsoring gedaan, zoals helpen met reparatie van een laptop en financiering van een VOG.
 • IN 2017 heb ik naast persoonlijke sponsoring als loopschoenen, een (gebruikte) laptop of het betalen van de rekening van een id-kaart, meegedaan aan ‘echte’ sponsoring. Zo heb ik restaurant HELDEN ondersteund omdat ze o.a. enkele van mijn ‘Helden’ opgenomen hebben in hun werkkring. Daarnaast sponsorde ik het seniorenvoetbal tournooi ‘Beste stuurlui’ van Union met de prijzenkast omdat ik vind dat je -zo lang als mogelijk- moet kunnen blijven sporten.
 • In 2016 heb ik enkele mensen persoonlijk gesteund met uiteenlopende bijdragen voor een fiets, opleiding of anderzijds. Ook heb ik dat jaar 3e jaars ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Mode studenten gesponsord, voor de Amsterdam Fashion Week 2017.
 • 2015 en daarvoor: de afgelopen jaren steunde Hopmans re-integratie & advies diverse projecten, zoals Suvarda (project gehandicapte kinderen Nepal), Futsul Chabbab (project kinderen in Nijmegen), SOS KinderdorpenVoedselbank Nijmegen en diverse projecten van Serious Request.

Heeft u een goede sponsoring suggestie? Voorwaarde is dat ze een relatie hebben tot projecten/mensen rondom mijn werkgebied (arbeidsreintegratie). Neem gerust contact met me op.