Registraties, keurmerk en goede doelen

Blik op werk John Hopmans 2015Keurmerk Blik op werk 2017 ***

John Hopmans is in het in het bezit van het Blik op Werk Keurmerk 2017 met *** (van de vier sterren)!
Bekijk het volledige Blik op werk rapport van John Hopmans.

Registraties

Kamer van Koophandel: 09160691
SKO certificering: 39460
Register arbeidsdeskundigen: 101930

Giften & goede doelen:

Elk jaar wendt Hopmans re-integratie & advies een deel van de omzet aan om projecten te steunen die een relatie hebben met zaken rondom werk en mensen waarop John Hopmans zich richt. De afgelopen jaren steunde Hopmans re-integratie & advies diverse projecten, zoals Suvarda (project gehandicapte kinderen Nepal), Futsul Chabbab (project kinderen in Nijmegen), SOS KinderdorpenVoedselbank Nijmegen en diverse projecten van Serious Request.

In 2016 heb ik enkele mensen persoonlijk gesteund met uiteenlopende bijdragen voor een fiets, opleiding of anderzijds. Ook heb ik dat jaar 3e jaars ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten, afdeling Mode studenten gesponsord, voor de Amsterdam Fashion Week 2017.

IN 2017 heb ik naast persoonlijke sponsoring als loopschoenen, een (gebruikte) laptop of het betalen van de rekening van een id-kaart, meegedaan aan ‘echte’ sponsoring.
Zo heb ik restaurant HELDEN ondersteund omdat ze o.a. enkele van mijn ‘Helden’ opgenomen hebben in hun werkkring. Daarnaast sponsorde ik het seniorenvoetbal tournooi ‘Beste stuurlui’ van Union met de prijzenkast omdat ik vind dat je -zo lang als mogelijk- moet kunnen blijven sporten.

Heeft u een goede sponsoring suggestie? Voorwaarde is dat ze een relatie hebben tot projecten/mensen rondom mijn werkgebied (arbeidsreintegratie). Neem gerust contact met me op.