Motivatieboksen John Hopmans

Start nieuwe groep Motivatieboksen (inschrijven tot 10-1-2017)

Start nieuwe groep Motivatieboksen
(inschrijven tot 10-1-2017)

 

Op maandag 16-1-2017 start er weer een nieuwe groep met Motivatieboksen.

Motivatieboksen is een combinatie van kickboksen en persoonlijke begeleiding. Zeg maar een mentale en fysieke weerbaarheidstraining. Op een leuke en sportieve manier leren deelnemers hun eigen kwaliteiten, talenten en krachten kennen. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt!

De cursus wordt gegeven door: IkBenIkDoe

Startdatum: maandag 16-1-2017
Tijd: 10.15 uur
Waar: Nijmegen (exacte locatie volgt nog)
Wat: 10 groepsbijeenkomsten
Hoe vaak: 1 x per week 1,5 uur
Maximaal: 8 deelnemers per groep

Kwaliteiten en kracht ontdekken

Motivatieboksen is een combinatie van kickboksen en persoonlijke begeleiding. Op een leuke en sportieve manier leren deelnemers hun eigen kwaliteiten, talenten en krachten kennen. Het kan een onderdeel zijn van je re-integratietraject. Je kunt namelijk veel meer dan je zelf denkt! Hopmans re-integratie & advies Nijmegen werkt hierin samen met de organisatie IkBenIkDoe.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze training begeleiden we de deelnemers voortdurend op onder andere zelfvertrouwen, zelfbeheersing, respect, discipline en doorzettingsvermogen.
Kickboksen is een fysieke sport waarbij je je de zelfverdedigingstechniek eigen maakt. Je krijgt niet alleen een zelfverzekerd gevoel, maar het is dus ook nog eens goed voor je weerbaarheid en conditie.
Einddoel: Na afl­oop van de training weet je hoe je jouw eigen kracht kan gebruiken om jezelf te coachen, te motiveren en het zelfverzekerde gevoel vast te houden. Aan het einde van de cursus zul je steviger in je schoenen staan.

Interesse?

Bel of mail John Hopmans